parken4

 

Vaknade tidigt och gjorde mina (ayurvediska) morgon rutiner. Så exalterad och nyfiken över vad morgonens parkyoga klass skulle ge.  Då jag visste att 3 stycken härligt tjejer från yogobe skulle komma på klassen. Gjorde mig i ordning och skulle lämna min lägenhet för att cykla ner till parken. MEN…jag får inte upp låset, jag kan inte öppna dörren ut från min lägenhet. Hmm, konstigt, försöker igen. De går inte, de har gått i baklås. Jag vrider och vänder, knuffar dörren inåt och utåt, drar dörren uppåt och nedåt. De går inte! Jag blir svettig, nervös och stressad. Tar djupa andetag. Vad är de här för budskap? tänker jag.

 Efter 40 min med många om och men, blodiga nypor, svetten rinnades och 5 stycken yoga elever som väntar på mig så får jag upp dörren.

Slänger mig på cykeln och tar mig till Rålambshovsparken, där Linda som också är yoga lärare har startat igång med uppvärmning. Jag rullar ut min matta och startar morgon flödet, med temat: Öppna upp de inlåsta. Lås upp och släpp ut!

Jag tror mycket på de dolda budskapen som landar i våra liv. Vad detta var vet jag inte än. Kanske ett test för att se hur jag reagerar på att känna mig instängd och reflektera över de. Kanske för att uppmana mig att låsa upp dörrar inom mig som är stängda. Kanske bara de är fel på låset. Jag låter tankarna gå och skrattar lite åt mig själv.

Nu ute, känner mig fri och öppen. Låter mina dörrar vara öppna för nya äventyr att ta mig an.

Vilka av dina dörrar är låsta och vilka är öppna?

 ” Focus. Breathe. Focus. Observe. I just wanna be, stay free, see everything inside of me.”

*** För mer info om yogobe och massa fantastiska yoga klasser gå in på yogobe.se***