vit gypsy5

vit gypsy11

 

vit gypsy 7

 

vit gypsy10

 

Konst är en känsla.

Vi har alla en konstnärs själ inom oss. Bara de att vi alla har konsten att leva. Konsten att andas.

Vi har olika sätt att utrycka våran konst. En del genom färg och form på papper, en del i poesi, eller design i olika former, så som möbler, smycken, kläder…Vissa omtrycker sin konst i rörelse, dans. Konsten att sjunga, utrycka sin konst i din röst. En annan skapar mat, drinkar, uppdukningar. Kanske du utrycker dig i blommor, florist. En annan konstnärs själ, fotografer, låtskrivare, filmskapare. Konsten att lyssna och hjälpa, du kanske utrycker din konst i att vara terapeut, läkare, psykolog, hälsorådgivare, healer eller bara en väldigt god vän.

De jag vill säga är att konsten kommer från en känsla. Och att vi uppfattar och utrycker dessa känslor på olika sätt.

Alla har vi har konsten inom oss. Hela våran fysiska kropp, nervsystem och cell uppbyggning är som ett enda stort konstvärk. Vårat energifält, av vågor, vibrationer och färger är lika stort konstvärk de, allt är som en enda stor tavla av former och färger som smälter in i varandra och tillsammans skapar de konsten av liv, konsten att leva. Våga utrycka din egen konst!

Min vännina Anna- Karin skapar konst i former och färg genom kläder. Inte bara de utan även i sång och dans. Tillsammans skapade vi dessa bilder hon var kompositören och jag instrumentet.

Tack Anna- Karin!