bok1

 

 

bok6

 

 

bok3

 

 

bok5

Som en symfoni…

Jag är dirigenten och ni är instrumenten. Jag älskar att vara yoga lärare!

Min roll som yoga lärare ser jag just de, en symfoni. Där jag dirigerar vad som ska spelas men de är bara du som väljer vilken not, hur hög hur låg, hur länge, vilket tempo. Och tillsammans skapar vi en härlig musik. Alla vibrationer och ljuden av andetag från alla olika kroppar. Musiken av liv. Rörelser av liv. Vi skapar musik.

Du har allt inom dig som du behöver men ibland behöver man hjälp att lysa in i vråna och se vad man har där inne.

Genom mina yoga klasser vill jag hjälpa dig att lysa upp hela ditt bibliotek. Jag ser de som att vi alla har samma stora bibliotek men de är upp till var och en vilka böcker man vill läsa. Jag kan hjälpa dig att lysa på böckerna men du måste ta ut dom, läsa dom och analysera dom själv.

Tack alla som är med på mina klasser. Ni inspirerar mig och tillsammans skapar vi yoga i helhet.

Den här veckan börjar mina onsdags klasser, läs mer under event.

*AUM SHANTI*